zondag 21 oktober 2018                  

Prijslijst

Klik hier om een Easy-Car prijslijst in Microsoft Excel-formaat te downloaden. Maak in deze prijslijst zelf een keuze uit de gewenste modules om uw totale investering te berekenen. Verdere informatie over de afzonderlijke modules vindt u hieronder. Klikt u daarvoor op de betreffende module.

 

Deze prijslijst kunt u zelf op uw eigen PC opslaan. Ga daarvoor met uw cursor op de hierboven genoemde link staan, gebruik vervolgens  uw rechter muistoets en kies voor 'Doel opslaan als'.

 

U kunt het Excel-bestand ook direct openen door op de link te klikken. Afhankelijk van uw downloadsnelheid kan het een tiental seconden duren voordat het bestand wordt geopend. Heeft u dus even geduld!

 

Ook bestaat soms de mogelijkheid om relaties, voertuigen, artikelen en/of de onderhoudshistorie vanuit uw huidige software eenmalig in Easy-Car te importeren. Dit is uiteraard afhankelijk van de (on)mogelijkheden van uw huidige software. Informeer eventueel naar de mogelijkheden!

Easy-Car prijslijst 2013
Easy-Car "LITE"
Easy-Car Basis
Easy-Car Extra Licentie
Easy-Car Planning
Easy-Car Voorraad
Easy-Car Scannen
Easy-Car Voertuigverkopen
Easy-Car Verzamelfacturen
Easy-Car Import
Easy-Car VWE Koppeling
Easy-Car Leverancier Koppeling
Easy-Car Postcode Koppeling
Easy-Car Driver Conversie
Easy-Car ServiceBook Koppeling
Easy-Car Mamut Koppeling
Easy-Car Exact Online Koppeling
Easy-Car Reeleezee Koppeling
Easy-Car Snelstart Export
Easy-Car Exact Globe Export
Easy-Car AccountView Export
Easy-Car King Export
Easy-Car AFAS Profit Export

LOGO EASY-CAR RGB VERTIC in JPG.jpg


Easy-Car Basis 

Eenmalig € 499,- of maandelijks € 35,-

De méést prijsgunstige software voor de 'kleinere' garagist!


De Easy-Car Basis Licentie is al zeer compleet. Deze basisversie bevat o.a.

 

* Uitgebreid Relatiebeheer;

* Voertuigbeheer (met onderhoudshistorie, apk-overzichten. etc.);

* Meerdere voertuigen per relatie is mogelijk;

* Werkorders aanmaken (met eenvoudige planning op uitvoerdatum), afdrukken, gereedmelden en factuurvoorstellen aanmaken;

* Facturering en het inboeken van betalingen;

* Mogelijkheid verzenden SMS;

* Artikelbeheer;

* De mogelijkheid om marge-artikelen aan te maken en de BTW uit de marge te berekenen;

* Diverse uitgebreide rapportages.

 

F5-Software hanteert voor Easy-Car software meerdere prijsmodelen. U kunt zelf bepalen van welk model u gebruik wilt gaan maken.

 

Prijsmodel 1: op basis van een eenmalige licentievergoeding voor het gebruik van Easy-Car software. Daarnaast betaalt u jaarlijks een vergoeding voor support & updates.

 

Prijsmodel 2: op basis van een maandelijkse gebruiksvergoeding. Deze vergoeding is inclusief de vergoeding voor support & updates. De enige bijkomende kosten zijn een eenmalig entree bedrag (voor de lokale installatie op uw PC).

 

Prijsmodel 3: op basis van 'hosted omgeving' met een maandelijkse gebruiksvergoeding. Deze vergoeding is voor de 'hosted omgeving' met Microsoft Windows en Easy-Car Basis, inclusief de vergoeding voor support & updates. De enige bijkomende kosten zijn een eenmalig entree bedrag.

 

Met deze oplossing is uw complete Windows-omgeving 'buiten de deur' gebracht. Geen zorgen meer over back-ups, uw bedrijfssoftware is altijd update en benaderbaar vanaf elke willekeurige PC, waar dan ook ter wereld. Dit is, bijvoorbeeld, erg handig wanneer u in de avonduren nog 'even' administratief werk wilt verrichten vanuit huis.

 

Prijsmodel 1 Eenmalige aanschaf Jaarlijkse vergoeding onderhoud & updates
€ 499,00 € 250,00
Prijsmodel 2 Eenmalig entree bedrag Bedrag (incasso) per 
maand
€ 125,00 € 35,00
Prijsmodel 3 Eenmalig entree bedrag Bedrag (incasso) per 
maand
€ 125,00 € 125,00

 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Bij veel concurrenten blijft het op hun website nog steeds onduidelijk hoe de programmatuur (functioneel) werkt en welke investeringen er moeten worden gedaan. F5-Software heeft er daarentegen voor gekozen om de werking van haar software duidelijk 'online' te demonstreren en de verkoopprijzen voor een ieder kenbaar te maken. Hierdoor weet u als potentiële klant precies wat u van ons kunt verwachten!

 

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Voor vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier of bellen met ons algemeen telefoonnummer 0418-639373.


We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17:00 uur.


Easy-Car "LITE" | Pagina 2 van 22 | Easy-Car Extra Licentie
Privacybeleid    |    Gebruiksovereenkomst Copyright © 2006..2018 F5-Software - NL