zondag 21 oktober 2018                  

Prijslijst

Klik hier om een Easy-Car prijslijst in Microsoft Excel-formaat te downloaden. Maak in deze prijslijst zelf een keuze uit de gewenste modules om uw totale investering te berekenen. Verdere informatie over de afzonderlijke modules vindt u hieronder. Klikt u daarvoor op de betreffende module.

 

Deze prijslijst kunt u zelf op uw eigen PC opslaan. Ga daarvoor met uw cursor op de hierboven genoemde link staan, gebruik vervolgens  uw rechter muistoets en kies voor 'Doel opslaan als'.

 

U kunt het Excel-bestand ook direct openen door op de link te klikken. Afhankelijk van uw downloadsnelheid kan het een tiental seconden duren voordat het bestand wordt geopend. Heeft u dus even geduld!

 

Ook bestaat soms de mogelijkheid om relaties, voertuigen, artikelen en/of de onderhoudshistorie vanuit uw huidige software eenmalig in Easy-Car te importeren. Dit is uiteraard afhankelijk van de (on)mogelijkheden van uw huidige software. Informeer eventueel naar de mogelijkheden!

Easy-Car prijslijst 2013
Easy-Car "LITE"
Easy-Car Basis
Easy-Car Extra Licentie
Easy-Car Planning
Easy-Car Voorraad
Easy-Car Scannen
Easy-Car Voertuigverkopen
Easy-Car Verzamelfacturen
Easy-Car Import
Easy-Car VWE Koppeling
Easy-Car Leverancier Koppeling
Easy-Car Postcode Koppeling
Easy-Car Driver Conversie
Easy-Car ServiceBook Koppeling
Easy-Car Mamut Koppeling
Easy-Car Exact Online Koppeling
Easy-Car Reeleezee Koppeling
Easy-Car Snelstart Export
Easy-Car Exact Globe Export
Easy-Car AccountView Export
Easy-Car King Export
Easy-Car AFAS Profit Export
LOGO EASY-CAR RGB VERTIC in JPG.jpg

Easy-Car Exact Globe Export

Eenmalig € 149,- of maandelijks € 12,50

De méést prijsgunstige software voor de 'kleinere' garagist!


 

Met Easy-Car Globe Export* krijgt u de mogelijkheid om van uw afgedrukte verkoopfacturen automatisch in Exact Globe of Exact Compact de bijbehorende financiële boekingsregels in het verkoopboek aan te laten maken.

 

Indien een debiteur nog niet bekend is in Exact, dan wordt deze debiteur (debiteurnummer en -naam) ook automatisch voor u aangemaakt in Exact. Hiermee bespaart u zichzelf enorm veel kostbare tijd en bovendien voorkomt u de kans op foutieve invoer!

 

Indien u reeds met Exact werkt, dan zullen de debiteuren eenmalig vanuit Exact in Easy-Car moeten worden overgenomen. Wij kunnen dit voor een éénmalige vergoeding van € 99,- voor u uitvoeren. Indien u gelijktijdig van start gaat met Easy-Car en Exact is dit niet van toepassing.

 

Let u wel op dat u in uw Exact-licentie de module XML financieel is opgenomen! Deze module van Exact is nodig om vanuit Easy-Car de gegevens in Exact te kunnen importeren. Het kan dus nodig zijn dat u uw Exact-licentie moet uitbreiden met module XML financieel. Wij kunnen dit, desgewenst, ook voor u regelen.

 

F5-Software hanteert voor Easy-Car software meerdere prijsmodelen. U kunt zelf bepalen van welk model u gebruik wilt gaan maken.

 

Prijsmodel 1: op basis van een eenmalige licentievergoeding voor het gebruik van Easy-Car software. Daarnaast betaalt u jaarlijks een vergoeding voor support & updates.

 

Prijsmodel 2: op basis van een maandelijkse gebruiksvergoeding. Deze vergoeding is inclusief de vergoeding voor support & updates. De enige bijkomende kosten zijn een eenmalig entree bedrag (voor de lokale installatie op uw PC).

 

Prijsmodel 3: op basis van 'hosted omgeving' met een maandelijkse gebruiksvergoeding. Deze vergoeding is voor de Easy-Car Exact Globe Export module in de 'hosted omgeving', inclusief de vergoeding voor support & updates. De enige bijkomende kosten zijn een eenmalig entree bedrag.

Prijsmodel 1 Eenmalige aanschaf Jaarlijkse vergoeding onderhoud & updates
€ 149,00 € 75,-

Prijsmodel 2 & 3

Eenmalig entree bedrag

Bedrag (incasso) per

maand

€ 37,50 € 12,50

 

 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 


* Easy-Car Exact Globe Export is uitsluitend leverbaar in combinatie met de aanschaf van Easy-Car of indien u Easy-Car reeds in bezit heeft. Tevens dient u een licentie te bezitten van Exact Globe of Exact Compact met de module XML-financieel


Easy-Car Snelstart Export | Pagina 19 van 22 | Easy-Car AccountView Export
Privacybeleid    |    Gebruiksovereenkomst Copyright © 2006..2018 F5-Software - NL