zondag 21 oktober 2018                  

Calc-IT prijslijst
Calc-IT
Calc-IT Extra Licentie

Logo_fc_staand_transp.gif


Calc-IT®

Het rekengemak voor de 'kleinere' installateur

 

GEEN AANSCHAFKOSTEN OF EENMALIGE LICENTIEKOSTEN

 

Eenmalige Setup kosten € 149,-  

Jaarlijks slechts € 275,- voor het gebruik

 


F5-Software hanteert voor Calc-IT® software twee prijsmodelen. U kunt zelf bepalen van welk model u gebruikt wilt gaan maken. De software wordt door u niet gekocht en  maar u betaalt een jaarlijkse of maandelijkse vergoeding voor het gebruik

 

Prijsmodel 1: betaling van de gebruiksvergoeding van Calc-IT® software door middel van een jaarlijkse factuur. Daarnaast betaalt u jaarlijks een abonnement voor de artikelbestanden van 2BA.

 

Prijsmodel 2: op basis van een maandelijkse 'all-in' gebruiksvergoeding door middel van een automatische incasso. Deze vergoeding is dus inclusief een abonnement op de 2BA artikelbestanden. Bij dit prijsmodel is een automatische incasso verplicht.

 

Prijsmodel 1 Eenmalige Setup kosten Bedrag jaarlijkse gebruiksvergoeding
€ 149,00 € 275,00
2BA abonnement € 160,00
Prijsmodel 2 Eenmalig Setup kosten Bedrag (incasso) per maand
€ 149,00 € 40,00

 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Bij veel concurrenten blijft het op hun website nog steeds onduidelijk hoe de programmatuur (functioneel) werkt en welke investeringen er moeten worden gedaan. F5-Software heeft er daarentegen voor gekozen om de werking van haar software duidelijk 'online' te demonstreren en de verkoopprijzen voor een ieder kenbaar te maken. Hierdoor weet u als potentiële klant precies wat u van ons kunt verwachten!

 

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.  Voor vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier of bellen met ons algemeen telefoonnummer 0418-639373.


We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17:00 uur.


Calc-IT | Pagina 1/2 | Calc-IT Extra Licentie
Privacybeleid    |    Gebruiksovereenkomst Copyright © 2006..2018 F5-Software - NL